03-04 sæson Watkins Glen S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Jeg vidste forfra at jeg kunne ikke køre hurtig på denne bane, utroligt svært at finde setup til hurtig omgangstid. BMW er ikke lige til denne bane, der har problem med topfart, så det ser håbløst ud til kvalifikation. Så blev jeg 5 plads hurtig mand i startplacering.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Jeg gav udmærket gas på baghjul og kom hurtig frem til først sving uden problem, næste sving kørt jeg over chikan og så kom Tim Soderhamn ved siden af mig og pressede mig ind til side, og mistede lille smule farten. der kom allerede Martin Jensen bagved så tæt i hele langsiden, så jeg blev godt nervepirrende. På langsiden kunne Martin ikke overhale mig, så kom jeg godt ud på næste svinge og kæmpe videre. På samme først omgang blev jeg ramt af Tim Soderhamn da han blev skubbet af Martin Jensen, så mistede jeg masse placering ned på grund af sammenstødet med Tim. Men var nødt til at komme videre og kæmpe om at kræve op til bedre placering under hele løbet. Det lykkedes mig ikke resten af løbet, så endt jeg på frustrerende 10 plads.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Fik lille ændret gearing som vil måske give bedre farten på langside, jeg tog chance. Gav fin omdrejningstæller for at baghjul skulle ramme korrekt vejgreb og lykkedes mig at overhale to Volvo´er indtil først sving. Næste sving kom jeg nærmere Martin Jensen på langside, jeg beklager meget at jeg pressede Martin en lille smule ind til side, han kom på meget tæt på græsse, så mistede han greb på baghjul og røg ud af bane. Jeg kom videre og kæmpe med de andre, det var lidt bedre end først race. Så endt jeg 8 plads.