05-06 sæson Valencia S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Super tilfreds omgangstid hvor jeg sat den næste bedste mand på startgrid. Den konge Virtuel Racing i DRL er comeback Thor Qualmann gjorde det meget flot og sat Pole Position. Vi lå meget tæt kvalifikation, tiden blev kun 0,052 sekund forskel mellem først og anden plads, godt nok for vildt.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Blev nervøs på den tidspunkt og ved ikke om jeg kunne køre stærkt. Perfekt starten og kom samme farten som Thor Qualmann, vi lå nærhed hinanden til først sving. Næste langside kom jeg nærmere Thor og prøvede at overhale, men han udelukkede mig, så dreje jeg til til højre og kom udenom ham, men lykkedes mig ikke at forbi ham. Vi lå pænt tæt hele løbet, jeg kørte 100% fejlfrit, så jeg kunne ikke køre hurtigere. Slut på løbet vandt Thor efter flot comeback, jeg blev anden plads og 1,5 sekunder bagud. Jeg er meget tilfreds efter resultatet.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Lå 7 plads i startplacering, der var mange stærkere kørere derude på forreste, man ved aldrig hvad der vil ske med mig. Forhåbentlig meget på at jeg kan køre stærkt resten af løb. Jeg sad og blev nervepirrende, så begyndt der at tænde rødt lys og blev dybt koncentreret. Var parat at give gas på baghjul og kom flot hurtigere frem på langsiden og overhale 2 biler, flere biler lå meget tæt hinanden på først sving, men vi gjorde meget flot uden at gik galt. Men det skete grimt uheld ved næste sving, hvor en bremsede forsinket bremsepunkt, så ramt han flere biler af bane. Jeg blev meget heldigt og kom udenom flere sammenstødet biler, så ende jeg heldig på 3 plads. Der kom Thor Qualmann bagved mig nogle omgange, så kom jeg meget tæt med “Volvo” Tim Søndergaard, og fandt farten at komme forbi ham, men næste sving mistede jeg greb og skred ud til linje med lidt grus på chikan, mistede hastighed, så kom Thor hurtigt forbi mig. Efterhånden af løbet, så mødtes jeg foran Thor Qualmann og Thomas Zimdahl som var føring i løb. Jeg blev nødt til at køre forsigtig da Thor og Thomas kæmpede hårdt for at være nummer 1, til sidst omgang sammenstødet de hinanden den første sving, jeg blev heldig at komme forbi dem begge to. Jeg lå helt foran til ende af løbet, Thomas blev anden plads som lå 0,240 sekund og tredje plads til Thor med 0,511. Jeg vandt endeligt først gang på den nye sæson, jeg er meget glad efter flot resultatet. Jeg ligger nu 2 plads i point stillingen. Jeg ser endnu flere gode løber forude resten af sæsonen.