07-08 sæson Algarve S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Frustreret efter en dårlig omgangstid, jeg kunne ikke se at jeg lavede en omgangs fejl. Jeg måtte accepteret at jeg startede på en 8 plads i startplacering til Race 1. Det ser ikke godt ud i Race 1, det er meget let at lave fejl ved først svingen. Men jeg holdte mig koldt i hoved og se frem til.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Meget fin starten jeg har lavet på baghjul, og kom hurtig frem til først sving. Det var mange biler som kom meget tæt på hinanden på først svingen, tænkt jeg: Nu skal det ikke ske mig noget. Heldigvis det skete mig ikke noget, så kom jeg nærmere med Carsten Dyndegaard i Volvoen. Jeg fandt en fribane, så kunne jeg komme forbi ham ved chikan og skubbe ham lidt med lille puffe. Så indhentede jeg en placering op og kæmpe med flere af fronterne i felten. Den 5 svinge, bremse jeg lidt forsinket, så ramt jeg Jesper Taulborg´s Volvo bagkofangen, han prøvede at komme på bane igen. Jeg måtte at køre udenom ham ud over chikan og mistede masse placeringer ned, men var nødt til at kæmpe op på felten igen. Lige før målet, blev jeg skubbet af Carsten Sørensen i Volvoen på min bagkofange og min bil drejede runde flere gange. Så mistede jeg igen ned af felten. Begyndt at svende på panden og kæmpe op i felten igen. Halv af omgang inden målet blev jeg 8 plads, men jeg bremsede ved en fejl, så kom jeg ud på grus og mistede igen en masse placering ned til 12 plads. Jeg skulle have bremse lidt før, så ville det aldrig sket og endt jeg måske på 8 plads, så kunne jeg starte på forrest starten i Race 2. En frustrerende slutning af løbet og endt jeg på en 12 plads.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Rigtig god starten, og kom forbi flere biler. Jeg kørte meget stabilt og hurtigt. Jeg indhentede mange biler resten af løbet. Så endt jeg meget tilfreds 4 plads.