09-10 sæson Spa Francorchamps S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Det gik nogenlunde, men bilen føltes god. Man begår let fejl den berømte Eau Rouge svinge, jeg kørte perfekt på den svinge uden fejl. Men jeg lavede desværre en smule fejl et sted på bane, derfor mistede jeg 1 sekund fra min hurtigste tid. En skuffende slutning af kvalifikationen hvor jeg skulle starte på 7 plads i startplacering.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Jeg lå nummer 7 i starten. Lille håbløst chance tænkt jeg da jeg sad i bilen, det er måske umuligt at indhente flere biler derude. Havde en god start og kom hurtig frem på Eau Rouge svingen, der var mange biler omkring mig. Efter Eau Rouge havde min bil farten, så jeg indhentede to biler på langside. Så var der stadig meget farten i min bil, jeg kom nærmere med Jesper Davidsen og Jimi Arai begge Volvo´er kørere. Jeg var heldig og kunne komme forbi Volvo´erne på 5 svingen, men ramt lille puffede på Jesper´s bil, Jesper og Jimi rygte ud på græsset, men de kom hurtig på bane igen og mistede flere placeringer ned, det beklager jeg meget. Så jeg klarede mig flot jeg sprang ud til 3 plads fra 7 plads på få kilometer fra starten. Jeg mistede desværre en placing ned igen kort tid efter Thomas Zimdahl kørt forbi mig. Der kom allerede Jesper Davidsen bag mig igen og jagtede kort tid. Først omgang lige før målstreg kørt jeg forbi Jesper Bayer i BMW, så endt jeg på 3 plads igen. Senere kom Jimi Arai nærmere bag mig, Volvo var hurtigere på langside. Jeg kunne ikke køre hurtigere, jeg mener Volvo havde flere hestekræfter end BMW. Blev i jagte flere omgange indtil jeg mødtes med førende Michael Christensen og Thomas Zimdahl, og det var ret tæt racekæmpe mellem de 5 top. Jeg bremsede vist lidt for sent på Busstop svingen, jeg var førende på få sekunder, så mister jeg placering ned til 5 plads, da Jimi Arai skubbede mig mod muren. Jeg lå 5 plads hele vejen til målet. Det var ret tæt raceløbet og nervepirrende i mave også fik svede i pande, fantastisk racet nogensinde jeg haft. En skam at jeg endte på 5 plads efter løbet.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Startplacering lå jeg 4 plads, det så en lys ud til at jeg kunne køre forbi 3 kørere forude på startrækken. Så fik jeg en god start og kom hurtig frem på Eau Rouge svingen, jeg blev hårdt jagt med Jesper Davidsen i Volvo, i begyndelse efter Eau Rouge, så blev der endnu hårdere konkurrent med Jesper resten af omgangen. Så sket der meget uheldig, jeg kunne ikke at bremse og sving i samtidig, jeg var nødt til at bremse i ligeud da der ville gav bedre bremseafstand. Men desværre kom Jesper meget tæt på bagved min kofange og ramt let. Så rygte jeg ud på græsset og nærhed at ramme Jesper Bayer i BMW´en, jeg parkede på “busstoppet” græsset. Og fik sort flag, årsagen til at jeg kørt over svingen to gange, så fik jeg straffet. Det var så uretfærdigt tænkt jeg, men var nødt til at kørt ind i pit. Derefter pitten kørt jeg ud på banen igen og mistede desværre så mange placeringer ned. Jeg var godt ca 1 min og 30 sekunder bagud. Senere mødtes jeg 4-5 stykker biler, så samlede op på felten igen. Jeg endte på en skuffe 13 plads.