11-12 sæson Interlagos S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Almindelig god omgangstid, jeg satte den 5 hurtige mand på startplacering. De andre 6 top kørere satte også god omgangstider, der lå meget tæt tider mellem top 2 til 6 på under 0.100 sekund, utroligt nok.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Fantastisk starten, kom frem til helt front i felten, og lå helt fronten 7 omgange i træk, men så til sidst kunne min BMW ikke klar mere, så rykkede jeg ned til anden plads i resten af løbet. 11-12 afdeling af vintermesterskabet i Danish Race League, DRL, blev afviklet på Interlagos i Brasilien.  Som det har været tilfældet de seneste sæsoner, så var løbene domineret af de svenske Volvo C30 iblandet enkelte BMW 320si. Første løb så regerende mester Jesper Taulborg tager en sejr foran Ian Andersen i BMW 320si og Thomas Zimdahl også i Volvo. Ian Andersen skød ellers frem i starten af løbet, men kunne ikke holde Taulborg bag sig. Men meget tilfreds på anden plads i slutning af løbet.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Havde også rigtig god starten, skød frem til 3 plads i først sving, men næste sving blev jeg skubbet af Thomas Zimdahl og rykkede ned til 9 plads. Men kæmpede op til top felten igen. BMW virkede ikke hurtig på denne bane, så det kunne ikke gør noget mere ved det. Jeg holder mig hastighed i hele løbet. DTC Light Cup-mesteren i det virkelige liv, Michael Christensen, sluttede på sjettepladsen og kunne dermed forsvare sin føring i den samlede stilling. Morten Wernersen på vej mod sejr på Interlagos, kunne Morten Wernersen tage sin første sejr i sæsonen, da han var først over stregen foran podieplukkeren Thomas Zimdahl fra Powerchip-teamet. Michael Christensen tog sig af det nederste podietrin, mens Ian Andersen, der også fortsat er med i toppen af den samlede stilling, måtte nøjes med en sjetteplads. Ivan Sørensen i Honda kunne som eneste ikke-Volvo/BMW køre sig i top ti i andet løb.