13-14 sæson Franciacorta S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Jeg kørte en godt omgang i kvalifikation, blev 3 plads. Vidst jeg kunne køre stærkt omgang og kunne starte i hele fronten, men var kun 0,219 sekund for langsom. Det betyder meget lidt, men alligevel godt gået tænkt jeg:-)

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Havde god start, kom hurtig forbi Jesper Taulborg inden først sving. I hele 14 omgange havde jeg hårdt jagt med Jesper Taulborg som lå nummer 3, utroligt hans dæk holder tænkt jeg. Jeg kunne se min bagdæk var færdig allerede efter 14 omgange, så mistede jeg gummi på bagdæk og hastighed blev ikke god nok. Jesper fandt endelig en fribane som kunne forbi mig efter 16 omgange. Surt kun 2 omgange tilbage kunne jeg have vundet på anden plads. Til slutning af løbet endt jeg på en flot 3 plads. I andet løb skal jeg start på 6 i startplacing. Det ser svært ud til at overhale på denne bane.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Havde en fin start, var mest bekymring for at blive skubbet af bagvedkørende. Blev desværre ramt af Michael Christensen bagved, men heldigvis jeg røg ikke af bane, jeg holdte mig stadig på bane og hårdt jagt med fronterne. Jeg indhentede allerede flere biler i fronten, så endt jeg fører på allerede efter 8 omgange. Resten af løb fører jeg helt til målet. Michael Christensen lå 2 sekunder bagud. Det var altid godt at vinde først plads og score gode pointer med hjem. Jeg ligger nu 2 plads i stillingen, 111 pointer til føreren Michael Christensen. Så mesterskabschance er der stadig, det er kun 3 sæsoner tilbage. Jeg kæmper så hårdt for at vinde Danskmester og den første døve i historisk.