15-16 sæson Saponaro S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Helt uventet efter kvalifikation, det var 0.800 sekunder langsommere fra min bedst tid i Pre-kvalifikation. I Race 1 skal jeg starte 11 placering.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Havde en god start, jeg gav forsigtighed gassen på langsiden. Det så godt ud på langsiden hvor jeg indhenter flere biler indtil videre. Senere kom jeg tæt kamp med Thor Jensen og Jimmy Reimer begge BMW kørere, de havde god farten. Men det lykkedes mig at forbi dem på få omgange senere, så lå jeg på 4 plads i hele vejen til mål. Det var ikke særlig spændende kamp efter jeg fik overhalet Thor og Jimmy.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Fik også en perfekt start og indhenter et par biler efter langsiden. Det blev en hårdere kamp med Thomas Zimdahl, vi overhalede 2 gange. Han virkede en farlig kører, han forsøger at røge mig inde i til væggen før målet/finalen, det skete også 2 gange i løb hvor jeg var tæt på at ryge ud af bane. Derfor var jeg nødt til at køre bagved Thomas, så tænkt jeg klogt at jeg skal sgu ikke miste masse pointer på grund af det. Til slutning af løbet kom jeg meget tæt på med Michael Christensen, vi to kom i målet på godt 0,265 sekund mellem os. Efter løbet var jeg meget tilfreds med resultatet, da jeg bliver kun 20 pointer bagud til Michael Christensen som er førende i stillingen. Vi ligger nu 131 pointer mellem 1 og 2 plads i stillingen. Så har jeg stadig god chance for at vinde mesterskab. Næste løb er Macau som jeg er rigtig god til og har vundet flere gange, så det ser lyst ud for mig denne gang.