17-18 sæson Macau S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Ikke lige så god som min forventning, der skulle være opfyldt med min omgangstid. Så har jeg set i replay, og det var ikke perfekt omgang. Macau er en af de sværeste bane i sæsonen.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: En perfekt start, jeg skudte hurtigt ud til anden plads i langside. Så det så godt ud at jeg ligger tæt med Jesper Taulborg som ligger i førende. Men efterhånden i løb kunne jeg se Jesper var hurtigere i hver omgang, det var umuligt at følge med ham. Derfor mistede jeg flere sekunder til ham. Ikke særlig spændende løbet jeg havde haft i Race 1, men er meget tilfreds med at jeg scoret flotte pointer med hjem til anden plads i slutning af løbet.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: En udmærket start. Jeg kom hurtigt frem til Michael Christensen, men han udlukkede mig, så jeg holdte min placering tilbage hele vejen til tredje sving. Derefter lykkedes det mig at komme forbi de 3 biler, så endt jeg på 4 plads foran Michael Christensen, Jesper Davidsen og Jesper Bayer. Vi lå tæt i først omgang, allerede næste omgang mistede Jesper Bayer flere placeringer ned, Michael, Jesper D og mig kom forbi ham den tredje sving, jeg tror han var under presset på grund af os 3 som er hurtigere end ham. I resten af løb lå jeg tredje plads, vi lå tæt mellem 1-2 sekunder hele vejen frem til målet. Jeg er tilfreds med tredje plads, men jeg når desværre ikke at overhale Michael Christensens point, da han ligger for langt væk. Så han vinder helt sikkert DRL i Danskmester i næste løb om 3 uger til Road America den 25 April 2011.