19-20 sæson Road America S2000 Vinter Cup

Kvalifikation: Fik en rigtig god omgangstid og blev den næstehurtige, men blev desværre kun 0.100 sek langsommere til Jesper Davidsen som sat bedste tid i kvalifikation.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Pragtfuld starten, men blev overrasket over at Jesper gav også perfekt start på hans forhjulstræk. Oftest er BMW er den bedste i start og overhale Volvo med det samme, men ikke denne gang. Vi havde den samme hastighed i start og til slut på langsiden. Vi lå samme placering i resten af løb, men det lykkedes mig kun en gang at overhale Jesper imens han lavede bremseforsinket. Men et minutter senere kom han nærhed bagved af min bil og havde det bedste på Jesper´s hastighed, så beholde han igen sin førende placering igen. Efterhånden begyndt min BMW nedslidt på alle 4 dække, som jeg ikke kunne holde min fart i slutning af løb, jeg blev derfor 2,4 sekunder bagud.

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: Havde en okay start, men det var mange biler omkring mig på langsiden, så jeg må holde koldt i mit hoved for at undgå lave fejl på først sving. Men Thomas Zimdahl prøvede at blokke mig først sving, tænkt jeg hurtigt nok at han ville prøve at hjælpe sin holdkammerat Jesper Davidsen, så måtte jeg køre ind til side og forsvar ham fra min placering. Senere på nogle omgange, mistede jeg en placering tilbage da Jesper kom og forbi mig, jeg havde ikke mulighed for at forsvare min placering. Så lykkedes det mig igen at forbi Jesper, men så forbi han mig igen og endt på 6 plads i slutning af løbet. Det var mere dramatisk end først race. Også meget heldig til sidst, da jeg kom på final linie, lå Jimmy Reimer ved siden af mig på kun 0,027 sek. Det var for vildt og er tilfreds med 6 plads. Så er sæsonen forbi og jeg bliver 3 plads i Dansk mester i Danich Race League, jeg er meget tilfreds med resultatet og stolt af mig selv som jeg har gjort det meget hårdt i hele sæsonen. Det havde været mange spændende tæt race mellem de topper kørere for eksempel Michael Christensen, Jesper Taulborg, Jesper Davidsen, Thomas Zimdahl, er de af dem som ramt mig hårdt nervepirrende konkurrencerne. Jeg takker dem for at vi har været en fornøjet at køre med i kampen.