Puebla sæson 1-2 Dansk Metal S2000 Championship

1 Race Puebla

kvalifikation: 4 plads, ok tilfreds.. Måske pga ikke varme nok i dækkene.

Race 1: Så tæt med Steffen Møller flere omgange, havde ingen mulighed for at overhale ham. Kasper Jensen var heldig og havde mulighed for at komme forbi mig. Ærgerligt jeg blev skubbet af, og rykkede ned på 8 plads. 8 plads i race 1, så kunne jeg starte foran i race 2.

Inden Puebla er begyndt, havde jeg masse træning under prekval. Jeg forsøgte med så mange forskellige setups jeg kunne, for at holde bilen stabilt og holdbar dæk. Det lykkedes mig at finde et godt setup som kunne holde dækkene til hele 15 omgange, “næsten” uden at de bliver nedslidt. Puebla 08 er en af mine favorit baner, den type bane er jeg rigtig god til, derfor havde jeg en stor forventning at få et godt resultat efter løbene. I Race 1 lå jeg på 4 plads i starten, nogle senere omgange overhaling Kasper Jensen mig så endt jeg på 5 plads, men det skete et uheld 2 omgange før målet og jeg rykkede ned på 8 plads, da jeg blev desværre skubbet af banen. Hvis det aldrig var sket, havde jeg haft stor chance at indhente Kasper Jensen og Steffen Møller, da jeg kunne se at de havde nedslidt dæk og var langsommere i svingene. Men efter jeg blev skubbet af, når jeg aldrig frem til dem, så endt jeg på en 8 plads, det var godt nok heldig at jeg ikke kom på 9 plads, så ville jeg ikke komme foran på første placering i Race 2.

2 Race Puebla6

Race 2: Meget afslappede og uden pres. Jeg kørte bare stabilt og fejlfri hele vejen, bilen kørte fantastisk! Dejlig at være nummer 1.

Det var som jeg havde håbet at det skulle gå til, at jeg kom så langt væk fra de bagkørende, jeg tænkte “jeg kører bare som jeg plejer”, uden at blive nervepirrende eller miste koncentrationen over styret. Jeg kørte bare videre så godt jeg kunne for at komme langt væk fra dem. Jeg er lettet og afslappede da jeg kiggede i bagspejl at der ingen kom nærmere ved mig, hver omgang kom de længere og længere væk fra mig. Jeg var meget tilfreds da jeg kom i målet og vandt første pladsen, hvor Thor Qualmann var nummer 2 og var 5,3 sekunder væk. Jeg er selv døv og har vist at jeg gjorde det igen.