Brands Hatch sæson 07-08 WTCC Pro Championship

Brands Hatch 02

Kvalifikation: POLE POSITION! Fantastisk, så enkelt at sige, jeg kørte perfekt på en hurtig omgang og sat bedst tid i kvalifikation. Det ser godt ud i Race 1 som jeg starter helt foran.

Race 1: Fik en rigtig god start, og gav baghjul ordentlig på bane, så kom jeg hurtig helt foran på først sving. Så behøver jeg at køre stille og rolig uden at stresse, men svingen 7 lavede jeg lille fejl, heldigvis kom jeg hurtig på bane igen, resten af løb kørt jeg fejlfri. Dejlig at være nummer 1 igen, så jeg ser frem til Race 2 som jeg start 8 på grid. Men det bliver svært at overhale på denne bane, mange ujævn og svært at udsigte på flere svingerne.

Brands Hatch 03

Race 2: Startplacering lå jeg 8 plads, jeg vidste  og var forberedt på at det bliver et svært løb da jeg skal starte 8 plads i grid. Men jeg prøver nu at gøre mit bedst for at opnå bedst resultat, så kunne jeg indhente flere pointer med hjem, da jeg ligger meget bagud i stillingen. De sidste 4 løbene var jeg ikke med. I starten fik jeg udmærket baghjul og indhentede 3 biler i først sving, men det blev hårdt efterhånden i resten af løb. Omgang 9 lykkedes det mig at overhale Per Kvist og Jesper Taulborg Volvo kørere, de har vist stærk på bane og forsvare for sig selv, respekt over deres kørsel. Så kunne jeg se at jeg kom nærmere og nærmere til BMW køreren Nick Madsen, han mistede vejgreb hver sekunder, det glædelig mig at indhente ham. På sidst omgang fandt jeg en fribane og overhale Nick, lå jeg 2 plads, men så kunne jeg se i bagspejl at Nick kom på højre bag hjørn og forsøgt at overhale mig, men så ramt han min bagkofange og blev rygte ud af bane og sammenstødet hårdt på autoværn, men heldigvis bilen kørende stadig, så kom jeg hurtigt på bane og mistede 3 placeringer ned. Kun ca 600 meter kom jeg i målet som femten. Virkelig skuffende, jeg skulle have vundet som 2 plads. Men den BMW ødelagt min chance. Jeg ser frem til om 3 uger Holland bane i Zandvoort. En af min yndling bane, så skal det nok gå godt for mig i resten af løbene.