British Rental Kart Championship 2017

British Rental Kart Championship (BRKC) er overstået for år 2017. Det var årets første Kart World Championship (KWC) kvalifikation i England på Formula Fast Karting indendørs gokart i Milton Keynes, weekend den 20-22 Januar. Jeg deltog for anden gange fra 2015 og igen 2017. Det var god fornemmelse af at være tilbage på banen igen efter 2 års fravær. Jeg kører to heat hver om lørdag og søndag, jeg scorede 34 point efter 4 heat med 2 sejrer og blev 11 plads inden semifinalen. Jeg havde meget god chance for at komme videre til final. Så fik jeg en lodtrækning en tilfældig nogenlunde kart som jeg skal køre på semifinalen. Under kvalifikation med kun en omgang forsøg, jeg blev ned til 8 plads til starten. Det var manglende greb på dæk, da de var kolde. Det kostede mig dyrt til en dårlig start. Men under løb vist det sig at dækkene blev varmere og bedre til greb, så jeg rykkede op til 6 plads efter målstregen. Jeg var ikke tilfreds med pladsen, det betød at jeg mangler kun 3 point til finalen. Overall blev jeg ned til 14 plads efter semifinalen, deltagelse blev der 100 i alt. Så jeg syntes at jeg har præsenteret rigtigt stærkt med to flotte sejrer i heatene. Jeg vil love at jeg vender stærkt tilbage næste år til BRKC 2018! Stort tillykke til sejrene, først plads Ruben Boutens, anden plads Régis Gosselin og tredje plads Sam Spinnael!

Jeg vil sige mange tak til mine sponsorer, kæreste og venner, der kom og opbakning mig til stor mesterskabet i BRKC.

Resultater her:

Round 1 – Heat 1Round 2 – Heat 10
Round 3 – Heat 8
Round 4 – Heat 6
Samlet stilling efter finalen