Brno sæson 11-12 Dansk Metal S2000 Championship

Brno 01

kvalifikation: Sådan! En pæn nok hurtigt omgang med næste hurtigst mand på 2 plads i startrække. Har lavet næsten perfekt omgang, så jeg er meget tilfreds.

Race 1: Havde fin starten, men var lidt nervøs i det øjeblik, flere farlige BMW lå bagved mig om de måske ville køre hurtigere end mig i starten. Jeg kunne se i bakspejl at to TMK team Thor Qualmann og Kasper Jensen var samarbejdet, Thor kom hurtig frem til Kasper og rykke ham for at overhale mig på langsiden. Et hård press fra Kasper og Thor først svingen, prøvede jeg nu at lukke Thor ind i, men han kom så tæt med Kasper, så jeg kunne ikke komme gennem mellem dem. Men næste sving, lykkedes det mig at forbi Thor igen og tæt med Kasper flere omgange. Senere i løb kunne jeg se pludselig at Kasper bremsede lidt for tidlig, så jeg nåede ikke at bremse og forhjul var låst og ramt Kasper ved en uheld, men vi kom alligevel godt på bane igen. Thor kom forbi mig efter en bremsefejl, det kostede mig en placering. Fortsæt en hård kamp med Thor Qualmann, Jesper Davidsen og Michael Christensen, på en sidst omgang inden 4 svinger fra målet kom Jesper og Thor i sammenstødet, kom jeg hurtigt forbi dem og endt på 3 plads, på kun 15 sekunder kom jeg godt i målet og vandt på 3 plads, uhh jeg var meget heldigt og scoret mange gode pointer med hjem. En af de mest spændende løbet jeg har haft på denne sæson.

Brno 03

Race 2: Start på 6 plads i startrække. Lavede en lille startfejl da jeg gav baghjul ikke fuldt gas nok, 2-3 biler kom forbi mig, det var håbløst tænkt jeg. Men jeg forsøgte nu at køre så stærkt for at indhente flere biler igen. Jeg kom tæt med Allan Lykke i 2 omgange i trække, på en tidspunkt fandt jeg en fribane så jeg kunne forbi ham. Kom nærmere sig til Jesper Davidsen kort tid efter, så sket der 3 biler der ramte hinanden og mistede lille kontrol under styrer, kom jeg udenom 3 biler på samtidig. Men kort tid efter kom Jesper forbi mig igen. Senere på løb kom Kasper Jensen pressede mig inde i side efter sving, så miste jeg igen en placering, jeg måtte at komme efter ham igen, men han er blevet hurtig væk fra mig da min dæk blev nedslidt. Endt på 5 plads, det var ok løbet.