DASU Trophy Cup DM 2018

Ian deltog til DASU Trophy Cup DM i elektrisk gokart i Herlev ved København.

Jeg har aldrig været der før og kendt overhovedet ikke banen.

Jeg fik kun 2×8 minutter træning.

Jeg var hurtigst anden træning, tidtagning og kvalifikation. Jeg starter som pole position i semifinalen, jeg var førende pænt lang væk fra anden plads. Men så inden to omgange, er min kart løbe tørt for strøm og blev langsommere og mistede 3 plads ned til 4 plads efter løbet. Jeg har klaget over arrangøren, de beklager meget for teknik fejl på karten. Det var ikke fair. Så kom jeg i finalen og start også pole position igen, men jeg fik et lodtrækning med dårlig kart, i løbet havde jeg ikke meget farten på karten, så kom jeg på en 3 plads efter finalen. Jeg kunne have vundet DM hvis det var uden teknik fejlen! Jeg er absolut ikke tilfreds! Men jeg har overbevist at jeg var den hurtigste.