Denmark Open Championship 2016

3 September 2016

39 deltagelser og 9 forskellige land deltog til stor Internationale Gokart stævne for døve. Det blev succes med god arrangement og levere konkurrencedygtig gokarter til alle. Resultater her:

1 pladsen Superpole under kvalifikation.
1 pladsen A-gruppe 1 finale.
1 pladsen A-gruppe 2 finale.
1 pladsen i podiet med pokal i først præmie og pokal til hurtigst omgangstid.


Jeg må sige at jeg er så stolt af jeg har gjort for en stor succes arrangementet for Denmark Open Championship 2016 i Vandel Gokart i lørdags. Internationale gokart stævne for døve i Danmark for første gang, 9 forskellige land deltog i. Mange var positive og glade for en fantastisk dag med masser tæt løbene! Thomas Jørgensen ejer af Vandel Gokart har præsenteret meget flot og højt kvalitet! Jeg roser ham så meget for løbene var perfekt og ikke mindst også pragtfuld buffet mad! Tusind tak til Thomas! Jeg vil også sige mange tak for frivillighjælp til Laurits Dahlstrøm, Martin Astrup og min dejlig dame Camilla Sørensen.

Håber det blev en uforglemmelig dag for jer som har deltaget med til stævnet.