Euro Nations Deaf Karting Championship 2012 – Tyskland

Euro Nations Deaf Karting Championship 2012 den 26 Maj på Spreewaldring Kartcenter syd Berlin.

 

54 døve deltog til ENDKC 2012. En fantastisk dag med blandt top resultater i de 3 heater, så fik jeg den næsten flest point og jeg ligger 2 plads i kvalifikation til final.
I finalen havde jeg god starten og vi kom på langsiden ligger jeg og Marcel Winge i kamp om først plads. Lykkes det mig at forbi Marcel den næste sving, derefter kørte jeg helt perfekt uden kørefejl og jeg ligger forresten i resten af løbet i de 24 omgange. Jeg er lykkelig over at jeg vandt Europamester for Euro Nations Deaf Karting Championship 2012.

.

.

ONBOARD

1. Heat: 3 plads
2. Heat: 4 plads
3. Heat: 1 plads

Final: 1 plads – Vinder i Europamester

Vinder af bedste omgangstid: 40.460 sekunder