English Open Championship 2017

Vandt første plads i English Open Championship 2017 i Tamworth med DMAX 125cc Rotax kart!

English Open Championship 8 April 2016. Før mesterskabet var begyndt, var der 42 deltagelser. I kvalifikation sat jeg hurtigste tid og jeg skal starte forest i A-finalen. Der skal jeg køre 45 minutter lang løb. Jeg havde en dårlig start, da motoren fik lidt for meget benzin i karburator og mistede 2 placeringer ned, men kæmpede op til øverste felten igen. Så lykkedes det mig at indhente til nummer 2 efter to omgange. Efter det kæmpede jeg hårdt mod nummer 1 Dave Sumner mere end 30 minutter, pludselig Dave kørte galt og sammenstød med en omgang langsommere kører, selvom det var blå flag. Så kom jeg op til først pladsen igen helt alene resten af løbet. Der vandt jeg først plads for to gange i trække fra 2015 og igen 2017! Det var en fantastisk tæt løb og fairplay af alle kørere. Tak for en stor dag med top humøret! Ser frem igen til næste år og forsvare min trofæ ? Jeg vil takke til mine sponsorer for støtte til det mesterskab!

Resultat efter løbet her: