Euro Nations Deaf Karting Championship 2013 – Ireland

IA Racing 09

1. Heat: 11 plads
2. Heat: 1 plads
3. Heat: 1 plads
Semi-final: 6 plads
Finalen: 12 plads.

Mere end 60 døve deltog til ENDKC 2013 i Ireland. Haft en nogenlunde dag med blandt top og nedtur løb. Først heat start jeg næstsidste, i løb kørt jeg faktisk hurtig og overhale flere af dem, men så pludselig mistede jeg greb på højre forhjul, den blev punkte. Måtte stoppe og bytte anden kart, men desværre jeg mister så mange placering ned igen. I 2 og 3 heater vandt jeg begge løb og scorede gode pointer. Men 1 heat ødelægger faktisk min chance til semi-final som jeg skulle starte i midt af felt, samtidig fik jeg dårlig kart. Betyder at jeg kunne ikke køre hurtig resten af løb, endt på en 6 plads. Så kom jeg videre til finalen. Det så håbløst ud for min mesterskab chance, da jeg havde dårlig kart til at kunne kæmpe om mesterskab. Endt en skuffe 12 plads i finalen. Jeg er smule tilfreds for at jeg vandt som bedste omgangstid. Det beviser stadig at jeg er den hurtigste af alle.

Jeg tror stadig på at jeg kan gør det igen ligesom i Tyskland 2012. Ser frem til næste år i Østrig eller Nord Ireland.

Vinder af bedste omgangstid: 38.108 sekunder

Ian vinder af bedste omgangstid