Ian Andersen vandt Polish Deaf Karting Championship 2019

Nyheder om Ian Andersen fra Viking deltagelse til Polish Deaf Karting Championship 2019 i Polen, Szczecin.

Foto: Camilla Sørensen

Ian Andersen har ikke kørt gokart løb og træning sidste gang siden Januar i år i Svenske Indendørs Karting Championship. I resten år kører Ian i sin egen gokart Dino Rotax DD2 til træning, men ikke kørt eneste løb sidst siden.

Før PDKC følt Ian ikke at han havde selvtillid om han var god nok da han har ikke kørt træning i længe siden. Men han har kørt kort træning i 20 minutter i Racehall, og farten var der stadig så han følte sig bedre selvtillid igen.

Ankomst til Polen i Szczecin om fredagen på Silver Hotel & Center Gokart, det er et meget flot hotel og gokarthal der er bygget sammen. Det var dejlig at se gamle og nye ansigter og fik hilste på hinanden og senere om aften kører Ian træning på 2×15 minutter og allerede tilpasser sig godt på banen. Så Ian følte sig klar til næste dag finalene i Polish Deaf Karting Championship 2019.

Foto: Camilla Sørensen

Lørdag morgen var alle højt humør og spændt, og det var god stemning i hallen. Alle respektere hinanden, det var dejlig fornemmelse i hallen. PDKC 2019 er igang med heat A, B, C og Woman og igen A, B, C og Woman, derefter er der final til alle rækkerne. Resultat Ian Andersen vandt alle heatene og sat hurtigst tider alle heatene og finalen og var langt væk fra anden plads. Det har været en rigtig god dag for Ian Andersen fra Viking.

Ian Andersen´s resultater i Polish Deaf Karting Championship 2019.

Foto: Marco Kværner

Ian Andersen vandt alle heatene og hurtigst tider.

Heat 1: 1 plads (Hurtigst tid)
Heat 2: 1 plads (Hurtigst tid)
Final A: 1 plads (Hurtigst tid)
Hurtigst omgangstid: 40,945

Final A top 3 på podiet:
1. Ian Andersen (Viking) fra Færøerne/Danmark
2. Patrick Lauridsen (Globen Sport) fra Danmark
3. Falko Hahm (GSV Wuppertal) fra Tyskland