Imola sæson 3-4 Dansk Metal S2000 Championship

Imola 01

kvalifikation: 14 plads, alt for utilfreds. Jeg kunne mærke at bilen var ustabilt under kvalifikation, sikken uheldigt. Ifølge succesballast afsnittet i DRL´s regler, da jeg vandt Puebla løbet, derfor fik bilen 30kg tungere.

Race 1: Ok starten, men efterhånden i løbet havde bilen ingen farten mere, det var også grunden til at der var så meget trafik, så jeg måtte holdt mig lidt forsigtig og tjekkede bagspejl flere gange, undgå at nogle kom og ram mig bagved. Ikke så let hele løbet, jeg kæmpede så hårdt hvad jeg kunne. Det var uventet at jeg endte på 12 plads, jeg kunne ikke køre bedre for denne gang.

Imola 00

Race 2: Lidt bedre end den første løb, så jeg kunne at indhente flere biler. Men stadig ikke så let, da der var blokkede som jeg havde svært ved at komme forbi, men det lykkedes mig udmærket nogle gange alligevel. Bilen var rimelig stabil, så jeg er tilfreds med at jeg nået så meget fra 12 plads til 7 plads. Jeg syntes selv jeg gjorde det godt. Nu glæder mig virkelig til næste løb Laguna Seca den amerika bane. Som jeg får ingen vægt på bilen, så den vil køre så hurtigt, da TMK Racing team får omkring 50kg hver, så har jeg god chance for at vinde næste løb.