Karlskoga sæson 7-8 Dansk Metal S2000 Championship

Karlskoga 00

Endelig nu begynde jeg at køre i Team Carrera Tortuga for først gang her i løbene også at bære større 12K sponsorer på bilen.

Det var regnvejret jeg kørt i både kvalifikation, først og anden løbet. Det var det sværeste og hårdest sæson jeg har kørt, og selv Karlskoga er meget smalt og ujævn bane.

kvalifikation: 8 plads, Ikke mit ønske starterække som jeg havde god fornemmelse at jeg skulle ligget i top 4. Det lykkedes ikke.

Race 1: Stil og rolig i start, jeg indhentede to biler indtil først sving fra 8 til 6 plads, overrask over at det var ingen sammenstød ved den første sving, som jeg havde store forventning at det skulle ske noget. Det var flot allesammen der respektte hinanden, DRL har lavet ny regel som alle bliver mere forsigtig og respekt. Halv vejs begyndt baghjulene at miste greb, jeg havde valgt forkert camber som jeg havde juster lidt for meget og det gjorde baghjul ustabilt, jeg kunne ikke nå at rette inden løb. Lille håbløs, men jeg forsøgte så hårdt for at forsvare mit placering, men jeg havde ingen farten mere i bilen, og kunne se i bakspejl  min teamkammerat Michael Rasmussen kom så tæt, så jeg var nødt til at gav ham en plads og køre udenom mig. Nogle få omgange senere mistede jeg igen en placering, Thomas Zimdahl overtog min plads. Til omgang 19 blev venstre bagdæk slidt op, og det føltes som om jeg kørte på isen bane, utroligt svært at styre. Jeg var nødt til at forsigtige indtil jeg kom i målet. Jeg endte på 8 plads. Tilfreds, så kunne jeg starte helt foran i Race 2. Jeg tænkte at jeg skal nu at rette en smule setup, forhåbentlig at det bliver bedre og hurtigere i Race 2.

Karlskoga 05

Race 2: Det er godt at starte helt foran i starterække, jeg havde en god starten og kom Michael Christensen meget tæt bag mig første sving. Jeg gav gas så meget hvad jeg kunne, så prøve jeg køre hurtigt for at komme væk fra ham. Bilen kørte meget godt og stabilt i forhold til først løb, da camber og differenital er ændret. Jeg var førende hele vej indtil 14 omgange, lavede jeg en lille bremseforsinket og låst forhjul så miste jeg en plads rykke tilbage og gav plads til Michael Christensen. Min teamkammerat Michael Rasmussen lå bagved mig, han holdte sin plads for at følge med mig hele turen. Resten 8 omgange kørt jeg helt stabil og bagdæk blev ikke slide, så jeg var tilfreds. Jeg kom i målet 1,3 sekunder efter Michael Christensen, han vandt løbet. Team Carrera Tortuga fik en flotte 2 plads til Ian Andersen og 3 plads til Michael Rasmussen. Nu må “teamchef” Lemche bliver stolt af. Jeg springer nu en plads frem til 3 plads i mesterskab, jeg ligger 100 point bagud fra førende mesterskab. Jeg vil fokus så dybt i resten af løbene. Jeg vil vinde mesterskab for at gøre DRL først historisk som en døv der vinder mesterskab og chancen er der stadig.