Kart World Championship 2016 – Italien

Ian Andersen deltog til Kart World Championship i Italien i  den 27-31 Juli 2016.

KZR Indoor Martinsicuro bane ligger øst for Italien, der hvor Ian kørt gokart i VM 5 dage i trække. Det blev meget hårdt uge, da det blev omkring 35-40 grader varmt i hele uge. Men Ian klarede sig rigtig stærkt og overlevet med sin hårdest racerløb nogensinde i sit liv! Det var stort oplevelse med masse nye erfaringer, som gør Ian meget stærkt i fremtiden som karting kører.

Efter de lange 10 dage har jeg deltaget i Nations Cup og VM individuelt, det har været fantastisk stor succes i Nations Cup hvor vi vandt på anden pladsen i hold med to tysker og ungarsk. Vi har overbevist om at vi var hurtigt og tæt på først pladsen på kun 0,3 sekund afstand mod målstreget! Individuelt VM har jeg kørt stærkt og meget tæt med først og anden pladsen i løbene, men små fejl i pit stop koster dyrebar med tider. Og jeg er stolt af at jeg fik ingen straf under løbene, jeg var meget rent kørsel og retfærdigt. Jeg oplevede med forskellige karts, som skyldtes der gjorde at mine resultaterne var blandt i top og midt felt. Men jeg kæmper så hårdt hvad jeg kunne for at opnå til bedste resultater. Og for det andet er jeg meget stolt af at jeg var den eneste døv der deltog til VM i gokart for hørende i højeste niveau. Og jeg blev 29 pladsen ud af 103 deltagelse og 3 gange med 3 bronzer på podiet, det var min bedste resultat nogensinde af de sidste 2 år har jeg deltaget i VM. Jeg vil fokus på at gøre det endnu stærkere i 2017 igen!

Samlet point i VM teams (KWC) 2016.

Team Grindadrap blev 4 pladsen ud af 24 teams.
André Lohse (GER)
Dennis Höller (GER)
Ian Andersen (FAR)
Adrián Janecskó (HUN)

Jeg vil sige stor tak til Paolo Gagliardini for sponsor til min VM!

Jeg vil sige stor tak til mine sponsorer Fysioterapi Hildrum, Dimke Security og Richterskalaen og ny sponsor Worklightpro som støttede min VM! Jeg ser frem til flere spændende samarbejde med jer i fremtiden med endnu masser af racer.

Jeg vil også sige stor tak til de personlig støtte fra sponsor.me, det var fantastisk at de har varme hjerter og stole på mig som jeg kunne køre stærkt i VM. Håber I nød på mine nyheder og resultater her på siden.


1E. Heat – 6 pladsen
2C. Heat – 3 pladsen
3C. Heat – 3 pladsen
4A. Heat – 9 pladsen
5E. Heat – 3 pladsen
6C. Heat – 10 pladsen
7B. Heat – 5 pladsen
8B. Heat – 9 pladsen
Semifinal B. – 8 pladsen
Samlet stilling i mesterskabet