Kart World Championship 2017 – Spanien

Ian Andersen deltog til Kart World Championship i Spanien i Madrid den 26-30 Juli 2017.

Kart World Championship er lige afslutning for år 2017. Det var mit fjerde år i træk at deltage til KWC, og denne gang har jeg præsenteret mine bedste resultater med 1 guld og 2 bronze.

Podiet

 

 

Round 1 – Race A
1. Ruben Boutens ??
2. Mateusz Bartsch ??
3. Ian Andersen ??

 

 

 

Round 3 – Race B
1. Ian Andersen ??
2. Jonathan Crespo ??
3. Kanny Verbinnen ??

 

 

 

Round 7 – Race A
1. Mathias Grooten ??
2. Felipe Leite ??
3. Ian Andersen ??

 

Hermed blev jeg de bedste 25 i verdensmester ud af 172 deltagere og 6 plads til The Vikings Team. Hvilket jeg er rigtig stolt af at jeg var den eneste døv som kørte blandt de bedste gokartkører i verden. Efter KWC har jeg lært masser af nye ting som jeg kan forbedre mig og mere skarpere til næste år, jeg er stadig meget sulten efter at vinde så mange som muligt, og jeg tror stadig på mig at jeg kan!

Jeg vil sige tusind tak til mine sponsorer som støttede til min VM i gokart også tak til mit team til Nations Cup og KWC individuel team, Rickard Javanainen, Mathias Sponholtz, Jonas Andersson og ikke i mindst min kæreste Camilla, deres kærester, venner og mine tolke for de fantastiske 10 dage i Spanien. En uforglemmelig oplevelse sammen med jer og allerede savnet.

Jeg vil også sige mange tak til jer allesammen som har fulgt med min VM og opbakning mig fuldstændig, det varmer mit hjerte meget og det gjorde mig stærkt for jeres skyld ?????

Resultater her:

1A. Heat – 3 pladsen

2G. Heat – 8 pladsen

3B. Heat – 1 pladsen

4C. Heat – 5 pladsen

5C. Heat – 5 pladsen

6B. Heat – 12 pladsen

7A. Heat – 3 pladsen

8D. Heat – 10 pladsen

Semifinal B. – 4 pladsen
Samlet stilling i mesterskabet 25 pladsen ud af 172