Laguna Seca sæson 5-6 Dansk Metal S2000 Championship

Laguna Seca 00

Udmærket tilfreds 5 plads i kvalifikation, jeg kunne have kørt hurtigere. Jeg blev derfor lidt nervøs og prøvede at komme ikke til at køre galt, da det var KUN én omgangsforsøgt. Banen er for nemt at lave fejl specielt de to svinger.

1 Race: God starten, men jeg valgte den forkerte side at overhale på, da en presse mig ind i på grus, jeg blev nødt til at bremse lidt og prøve at køre udenom, men det lykkedes mig ikke. Det skete grimt uheldig da en Volvo ramte mig af og jeg mistede en masse placeringer, kort tid efter så kom en Volvo igen og ramt mig så hårdt bagved af bilen, bilen mistede bagkofange, men bilen ville til at køre videre, rattet er blevet skævt. Men bilen kørte helt fint til at komme videre, så kæmpede jeg helt fra 18 plads til 11 plads i slutning af løbet. Meget skuffet over da  jeg troede jeg havde god chance for at indhente de andre 4 biler i starten, men jeg lavede fejl da jeg valgte den forkerte side.

Laguna Seca 08

2 Race: Jeg lå 11 plads i starten, og jeg havde god starten og indhentede nogle biler, men indtil videre til første svingen, var der for vildt mange biler der puffede mod hinanden. Heldigt at jeg kom ikke ud af bane. Fra 16 plads så indhentede jeg flere biler op til 3 plads, så har jeg overhalet 13 biler, vildt godt kørt af mig. Er glad for at jeg score gode pointer med hjem, så ligger jeg nu 4 plads i stillingen. Laguna Seca er en vild sjov bane, og har mange overhaling muligheder. Jeg har god minde af den bane som jeg har vundet Gran Turismo 4 i Danmarksmester i 2005. Jeg havde håbet på at jeg kunne vinde denne løb, men det lykkedes ikke. Jeg ser frem til næste løb Karlskoga Svensk racerbane om 3 uger.