Macau sæson 11-12 WTCC Pro Championship

Macau 00

Kvalifikation: Ian Andersen tog pole position. Pænt nok overraskelse at jeg sat super pole i kvalifikationen, selve hurtigere end prækvalifikation. Det lykkedes mig virkelig at jeg kan starte helt foran i først race, det ser godt ud forude i løb.

Race 1: En fin afslutning på en sæson, hvor den døve BMW-kører har været lynhurtig, men havde ikke god i starten, Michael Christensen kom meget hurtig frem til mig i næste sving. Men heldigvis jeg forsvarede min placering i anden sving. Det var også tæt på at ske i første løb på Macau-banen. Michael Christensen og jeg misforstod hinanden, vi bremsede en lille smule for sent og ramte dækmuren. Det var godt nok heldigt, at min bil ikke blev beskadigt, siger Andersen, der har taget tre sejre på bybanen.

Macau 01

Race 2: Jeg skulle starte på 8 starteplacering, det bliver svært at overhale i trods af banen er smalt og har alle murerne i resten af banen. Men alligevel lykkedes det mig at overhale så mange som muligt, tilfredshed kørte Ian Andersen sig frem til en andenplads efter vindere Michael Christensen, der kom med en dugfrisk titel fra DTC Light Cup.