Macau sæson 9-10 Dansk Metal S2000 Championship

Macau 08

kvalifikation: Meget uheldigt, rattet mistede vibrator funktioneret, som det virkede ikke da jeg kørte i vigtigst omgangstid. Jeg var nødt til at køre uden vibrator og  forsøgt at gøre mit bedst for at køre så hurtigt, jeg troede ikke på at jeg kunne kom i top 10. Jeg var helt overrasket over at jeg fik fin omgangstid, og så lå jeg på 3 plads, fantastisk..

Race 1: Rigtig god starten, gav perfekt gas på baghjul og kom godt tæt på Thor Qualmann på langsiden. Jeg var lettet over at det blev ingen “crash” den anden sving. Flere gange havde det været uheld, derfor havde jeg bekymrede om det måske ville ske igen. Det var fantastisk jeg kom så tæt Thor i flere omgange og jeg kunne mærke at bilen var så god og jeg har fundet næsten perfekt setup. Ved 7 omgange kunne jeg mærke at bilen er begyndt virkede lidt langsommere på langsiden, mistede 3-4 km i time. Thor kom hurtigere frem fra mig, jeg kunne ikke køre stærk mere. Jeg får det aldrig at vide hvorfor. Jeg kom godt i målet som nummer 2 og 3,3 sekunder til Thor.

Macau 12

Race 2: Jeg lå 7 plads i starten, og jeg havde god starten og kom forbi Jesper Davidsen og Martin Jensen. Anden sving kom Martin Jensen ved siden af, jeg blev nødt til at bremse en lille smule, undgå for at blive sammenstød med ham, vi respektede hinanden meget pænt. Så vi kæmpede at komme videre til trejde svingen, kunne jeg se at det begyndte at blive noget galt, tre volvo´er ramt hinanden, det gjorde min bil også, den blev allerede buler. Men det ske ikke noget alvorlig, så kom jeg i kæmpede med Volvo´erne i flere omgange. Også Michael Christensen havde forsøgt at overhale mig, men jeg havde god mulighed for at forsvare ham. I halvt vejen, så jeg to Volvo´er ramt hinanden voldsomt, jeg prøvede at køre udenom uden at ramme dem, og det lykkedes mig at komme forbi uden at ramme min bil, så ende jeg på 4 plads i resten af løbet, så kom jeg i målet som 4 plads. Fantastisk at jeg ligger nu 2 plads samlet i stillingen. Kun 14 pointer bagud Jesper Davidsen, han ligger nu førende.