Monza sæson 01-02 WTCC pro Championship

Monza

kvalifikation: Det gik nogenlunde i kvalifikation, hvor jeg fik en 4 plads. Bilen føltes god, men lavede en smule fejl et sted på bane, derfor mistede jeg 0,3-0,5 sekund, det kostede min dyrebar tid. Resten af omgang gav jeg næsten perfekt farten i bilen.

Race 1: Udmærket starten, kom hurtig forbi to Volvoer på langside, næste S-svingen kom jeg allerede helt foran som nummer 1. Førende varede i 3 omgange, så blev jeg skubbet af en anden BMW, og rykkede ned på 4 plads. Så begyndt det et hårdt kamp med Per Kvist som kørt i Volvo C30 i flere omgange, vi kørte flot og fuldt respekt over for hinanden, til sidst begyndt min dæk næsten ingen gummi tilbage på dæk mere, så mistede jeg en del af tid, det lykkedes Per for, at komme forbi mig. Jeg kunne ikke gør bedre for denne gang. Jeg er skuffet over at en anden BMW har ødelagt min chance da jeg var førende i starten, alt kan ske.

Monza 01

Race 2: Startplacering lå jeg 4 plads, det så godt ud som jeg regnede med at jeg ville kom foran nogle af Volvoer som starten foran. Men jeg gav lidt for meget baghjul, men heldigvis ingen bagkørende kunne kom foran mig, jeg forsvarede min placering, det lykkedes mig at forblive 4 plads i først S svingen. En omgang senere fandt jeg en fribane, så kom jeg  overhale Volvo, så ender jeg 3 plads og i jagtede med 2 andre Volvoer som lå stadig foran mig. Det blev et hårdt løb, men kunne se at Volvo havde så god top hastighed og forsøgt at komme forbi mig flere gange, men jeg forsvarede helt tiden. Endnu flere omgange kæmpede jeg hårdt med Volvoerne, men så kom der pludselig en BMW, der forsøgte at skubbe mig igen, så jeg mistede nerver og rykkede ned til 10 plads. Meget frustrerede, men jeg kæmpede alligevel resten af løbet, så endt jeg på udmærket 6 plads.