Okayama sæson 13-14 Dansk Metal S2000 Championship

Okayama 00

kvalifikation: Har trænet så meget i flere uger for at holde mig god form til at køre hurtigt i kvalifikation, men ikke hurtigt nok som jeg blev sat 4 plads. Ikke tilfreds, fordi banen er svært at overhale. Derfor det er vigtigst at tage hurtigst omgangstid, men det lykkedes ikke.

Race 1: Havde dårlig starten, gav lidt for meget hjulspin på baghjul, mistede 2 placeringer indtil først sving. Efterhånden er der meget rodet, som jeg havde svært ved at forsvare mig mod bagkørende. Keld Elsner kom flot gennem imellem mig og langsiden, jeg måtte holde mig afstand fra ham, det var farligt situation han gjorde. Kort tid efter kom Jimi Arai meget tæt som jeg kunne se i bakspejlet, tænkt jeg nu “kom ikke for tæt på mig” Det så håbløst ud, han kom og ramt mig bagkofange og røget af bane, og mistede flere placeringer ned. Men jeg måtte at komme videre og indhente flere biler, jo bedre at hente flere pointer end at forblive samme placering. Lykkedes mig kun at indhentede 2 biler indtil slutning af løbet. Jeg ender på en skuffende 7 plads.

Okayama 02

Race 2: Så start jeg på 2 plads i startrække, det ser lys ud for mig. Så tænkt jeg nu at jeg skal give gas ordentlig på baghjul for at komme hurtigt ud til først sving. Jeg blev hurtig reaktion efter grønt lyset, så kom jeg udmærket hurtig frem, men Thor Qualmann var meget hurtigt at komme imod mig. Heldigvis kom jeg godt udenom Thor og forblive min placering på den første sving og ramt lille puf på ham, men det sker ikke noget. Kom godt i jagtet efter Nick Madsen i hele en omgang, men jeg dummede mig virkelig da jeg bremser forhjul lidt for hårdt og mistede en placering til Thor Qualmann. Måtte komme videre og jagte efter Thor i 3 omgange, på en tidspunkt tabt Thor lille farten på bil, nu prøve jeg at overhale ham på langsiden, men jeg kunne se at vi havde lille forskel på gearkasse, han blev hurtigere frem igen. Lykkedes mig ikke at forbi Thor. Den næste sving, kom Michael Christensen og forsøgt at forbi mig, men gav puf på min bil en smule. Igen anden sving kom Michael igen meget tæt på og ramt min bagkofange og skubbe videre til jeg røget af bane. Mistede så mange placeringer, bagkofangen blev skadet da jeg ramte på muren, men kom videre på bane igen. Min teamkammerat Johnny Nygaard gav mig plads for at komme forbi ham, stort tak til ham, han er en godt teamkammerat. Men blev godt frustreret og håbløst om mit mesterskab, det ser ikke godt ud efter det er sket. Om 3 uger er der final på Road America og kæmpe om mesterskab, jeg har chance for at blive 2 eller 3 plads i mesterskab, hvis jeg kæmper så godt hvad jeg kan.