01-02 sæson Padborg Park S2000 Vinter Cup

Padborg Park 00

Kvalifikation: Sådan har jeg ønsket mig at lave en hurtigst omgangstid på den første sæson, allerede sat jeg hurtigst omgangstid i kvalifikation, altså Pole Position! Meget vigtigt at starte helt foran på startrække, for jeg ved det er næsten umuligt at overhale på denne bane.

Tryk og se resultat i Race 1

Race 1: Sæsonstarten gik på Padborg Park i Danmark. Jeg blev lille smule nervøs, da Michael Christensen lå bagved som nummer 2 i startrække. Jeg ved at han kunne kom hurtigt afsted på først sving og overtog min føring. Det sker desværre at jeg havde dårlig starten, mere kunne jeg ikke gjorde bedre. Men kom godt meget tæt med Michael Christensen i resten af løb. Jeg har forsøgt at finde en udvej for at kunne forbi ham, men det lykkedes jeg aldrig. Så endt jeg på en flot 2 plads og 0:00,819 foran Michael. Kan se at jeg har god chance for at være hurtig resten af de næste løb.

Padborg Park 01

Tryk og se resultat i Race 2

Race 2: I startplacering lå jeg som 7, jeg tænkte det så svært ud til at overhale de flere hurtige kørere forude på øverste i starterækken. Men jeg måtte bare holdt mig koldt i hoved, jeg ved bare jeg kunne godt. I starten kom jeg ikke hurtig, men jeg gav højst omgangsdrejning som muligt, lykkedes mig at overhale flere biler på først sving. Det var mange biler som ramt hinanden på kurv 3, heldigvis det skete mig ikke noget, så senere indhentede jeg flere biler frem til 5 plads. På efter 4 omgange mødtes jeg Jesper Taulborg, fandt jeg en udvej for at forbi ham. Allerede efter 3 omgange mødtes jeg Jesper Davidsen, meget hårdt at konkurrence med ham, han var god til at forsvare sig, så jeg svær ved at komme forbi ham. Men til sidst lykkedes det mig at forbi ham på hårdt overhale, men jeg har ikke rørt ved hans bil, han røgede selv ud af bane. Så endt jeg meget glad på 2 plads.