Racehall of Champions 2012

Ian Andersen
Resultater
-> 100kg final <-
-> 80kg final <-

Torsdag  d. 27 December 2012 – 100kg. Klasse.

Haft en rigtig god dag med masse af tættere race mod de store racerkører stjernerne på Europa største indendørs gokart Racehall i Århus.

Jeg havde god tillid til mig selv at jeg kunne køre så stærkt på bane. Det viste sig at jeg kom meget tæt med de top, og kom helt tiden i top 5 på alle heatene. Samlede de gode lav point og jeg ligger 4 plads i kvalifikation i final, foran Jannik Nielsen, Benjamin Bailly og Nicki Thiim. Men i starten mistede jeg 2 placeringer ned, skyldtes at Henrik Lundgaard og Mark Kamstrup pressede mig ind i barriere. Men kom videre og indhentede Henrik Lundgaard igen. Lå 5 plads i flere omgange i træk, den næstsidste omgang indhente jeg Nicki Thiim´s plads og endt på meget tilfreds 4 plads! Hvis jeg havde ikke haft blev skubbet af Henrik og Mark, kunne jeg have vundet på 2-3 plads.

Fredag  d. 28 December 2012 – 80kg. Klasse.

Det skete den samme som i går med masse flotte tættere race mod de stjernerne. Men kunne mærke at 80kg klassen er faktisk lidt hårdere end 100kg klassen. Jeg nåede så langt mod semi-finale og finale, hvilket jeg er meget stolt af. Jeg gjorde det igen at jeg lå i top 5 på alle heatene og derfor kom jeg videre til finalen. Jeg starter på 9 plads i startgridden, havde en perfekt start og indhente til 8 plads i nogle få omgange senere, begynde jeg at miste flere placeringer ned. Synes faktisk de kørte meget uretfærdigt og flere gange at skubbe mig, en skam at dommerne gjorde ikke noget ved at give kørere advarsel eller straf. Og så selv min kart var lidt ustabil og langsommere i forhold til de andre karts, blev jeg nødt til at fortsætte til slutning. Så endt jeg på en 13 plads. Det var jeg ikke rigtig tilfreds med.

Endnu engang fik Ian et rigtig godt resultat i et Go kart løb, læg mærke til den fornemme 4 plads og 13 plads, og det er jo ikke hvem som helst Ian kørte imod.. Flere af navne er kendte navne inden for motorsporten, rigtig flot Ian Andersen er deriblandt.