Racehall of Champions 2013

_MG_53111

Resultater
-> 100kg final <-
-> 80kg final <-

Fredag  d. 27 December 2013 – 100kg. Klasse.

Haft en rigtig god dag med masse af tættere race mod de store racerkører stjernerne på Europa største indendørs gokart Racehall i Århus.

Jeg havde god tillid til mig selv at jeg kunne køre så stærkt på bane. Det viste sig at jeg kom meget tæt med de top, og kom helt tiden i top 5 på alle heatene. Samlede de gode lav point og jeg ligger 5 plads i kvalifikation final, foran Kasper Jensen, Nicolaj Kandborg, Jannik Nielsen og Mikolaj Marczyk. Havde god i starten og kom i kamp med de andre, men efter en omgang Jasper Nielsen skubber mig og mistede 1 placering ned. Senere på samme omgang, kom Jonas Hansen og skubbe mig hårdt og 50 meter senere kørt han mig af. Mister masse placeringer ned! Jeg blev meget skuffet, jeg kunne have blevet i top af 5 hvis skubbet var undgået! Ende blev jeg 10 plads i slutning af løbet.

Lørdag  d. 28 December 2013 – 80kg. Klasse.

Det skete den samme som i går med masse flotte tættere race mod de stjernerne. Men kunne mærke at 80kg klassen er faktisk lidt hårdere end 100kg klassen. Jeg nåede så langt mod semi-finale og finale, hvilket jeg er meget stolt af. Jeg lå i blandt af top 10 på alle heatene og derfor kom jeg videre til finalen. Jeg starter på 14 plads i startgridden, havde en fin start og senere er der kaos og ramt hinanden mange de andre, men heldigvis ingen kørt af. Jeg begyndte at indhente nogle få og lå 10 plads i midt af løb, men da jeg forsøgte at overhale en, valgt jeg forkert side at overhale på. Kom der 3 karts og forbi mig. Resten af løb kørt jeg meget stabilt og kom nærmere forankørende hver omgang, men på den sidste omgang var jeg meget tæt på at overhale på sidst final line. Så endt jeg på en 14 plads. Det var jeg ikke rigtig tilfreds med.

Endnu engang fik Ian et rigtig godt resultat i et Go kart løb, læg mærke til den fornemme 10 plads og 14 plads, og det er jo ikke hvem som helst Ian kørte imod.. Flere af navne er kendte navne inden for motorsporten, rigtig flot Ian Andersen er deriblandt.