Road America sæson 15-16 Dansk Metal S2000 Championship

Road America 01

kvalifikation: Det gik rigtigt godt i kvalifikation, hvor jeg fik en andenplads. Jeg gav næsten perfekt farten i bilen på en hele omgang, jeg blev sat den næste hurtigst tid, kun 0,066 sekund fra Jesper Davidsen som er sat bedst tid.

En af kørerne, der gentagende gange har blandet sig i toppen – og ført mesterskabet – er Ian Andersen i BMW 320si. Den døve racerkører har gang på gang været hurtigst i træninger og prækvalifikation, men er flere gange blevet indblandet i uheld i løbene, hvilket har kostet for dyrt.

Road America 02

Race 1: Det så positivt ud i Race 1. Jeg fik en fin start, kom forbi Jesper Davidsen, men så skete der et uheld, da Kasper Jensen bremser for sent og rammer mig. Jeg kom ud på gruset og mistede en masse placeringer, siger Ian Andersen, der kørte sig fra en 20. plads til en syvendeplads i mål. Anderledes bedre gik det i andet løb, men forgæves.

Road America 00

Race 2: Rigtig god starten, gik det helt perfekt da jeg kørte 100 % fejlfrit og var helt alene foran i hele løbet, så jeg ender meget glad på førstpladsen foran Kasper Jensen på godt 2,9 sekunder væk, siger Ian Andersen efter sine to finaleløb.