Zandvoort sæson 09-10 WTCC Pro Championship

Zandvoort 03

Kvalifikation: Det så godt ud i kvalifikationen, da jeg fik en næsten perfekt omgang, så  jeg var meget tilfreds med at starte fra andenpladsen.

Det blev Ian Andersen og Mark Juelshøj, der løb af med sejrene i Danish Race Leagues næstsidste afdeling i deres WTCC Pro-mesterskab.

Race 1: Zandvoort er en svær bane at sætte en god omgangstid på, for der er meget ujævnt, så man skal ikke lave én eneste fejl, før man mister flere sekunder. Jeg forsøgte at give korrekt omdrejningstæller for at kunne give bedre starte på baghjul at komme frem til først sving, så kunne jeg få bedre chance for at overhale Nick Madsen. Heldigvis fik jeg en fribane for at komme forbi Nick Madsen, derefter lykkedes det mig at førende i hele vejen frem til målet. Men har været hårdt ved at spare dækslide, men jeg klarede mig fint igennem. Der lå Morten Wernersen bagved mig omkring 2 sekunder helt vejen, så jeg kunne holde mig afstand fra ham samtidigt jeg sparer dækslide, så jeg ændringer min kørestil for dæks skyld.

Zandvoort 01

Race 2: Gik det hurtig for mig at forbi flere biler, til sidst fulgt jeg med Nick Madsen hele vejen. Han var ikke hurtig kunne jeg se, så jeg måtte bare at forsvare min placering, vil jeg glæde mig at samle gode pointer med hjem, undgås at røge af bane ligesom sidst løbet i Brands Hatch, så bliver jeg klogere denne gang. Til slutning af løbet endt jeg på 3 plads, kun 0.033 sekunder til Nick Madsen i målet.

– Heldigvis kom jeg forbi Nick Madsen, derefter lykkedes det mig at føre hele vejen i mål. Det var hårdt med dæksliddet, men jeg klarede mig fint igennem og holdt Morten Wernersen bagved mig med omkring to sekunder.

Det er Macau gadeløb næste løb som er WTCC Pro sidst sæson, så det glæder mig meget til. Jeg har vundet først plads to gange i Macau, håber jeg kan gør det igen.